letterkast

Ruparo

Ontwerp en Digitaal drukwerk

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Het team van Ruparo bestaat uit Arin, Ingeborg, Ivo, Rob en Thomas.

 

Ruparo - Vormgeving en digitaal drukwerk

Ruparo is een ontwerpstudio en drukkerij gelegen in de binnenstad van Amsterdam. Bij onze drukkerij kun je terecht voor goed verzorgd en snel te leveren digitaal drukwerk en print op groot formaat. Maar ook voor vormgeving en opmaak van drukwerk en digitale media, of het maken van scans ben je bij ons op het goede adres. In nauw overleg worden je wensen uitgewerkt tot een helder en goed vormgegeven product. Kijk voor voorbeelden van ons werk in onze portfolio.

 

Gecertificeerd

Ruparo hecht veel belang aan duurzame productie van drukwerk. Daarom drukken we met een milieuvriendelijke digitale pers. En om te garanderen dat ook het papier waarop we drukken 'in orde' is, zijn we FSC®-gecertificeerd. Ons FSC® Chain-of-Custody nummer is SCS-COC-000652-FA.

 

Magazines en boeken drukken

Het drukken van boeken en magazine in een lage oplage is een specialisme van Ruparo. Ook erg handig als je gaat afstuderen. Je kunt online voorbeelden bekijken en een offerte aanvragen. Studenten van kunstacademies, Amfi en Artemis krijgen bovendien korting op het drukwerk.

 

Wat we verder doen

Ruparo is meer: we hebben een webshop voor vintage posters en bieden we via WeLoveRecycled.nl veel info over duurzaam drukwerk.